08
apr

Een eenvoudige rekensom. Als één medewerker gemiddeld € 250 kan besparen op een mobiel abonnement van 24 maanden, hoeveel kunnen 40 medewerkers dan besparen? Juist: € 10.000. En het mooie is: dit is geen rekensom uit een schoolboek , maar uit de praktijk! Hoeveel kan uw organisatie besparen op mobiele telefonie?

Elke organisatie heeft mobiele-telefoonabonnementen en een partij die ze levert. Veel leveranciers beperken zich tot het makkelijke werk: abonnementen afsluiten of verlengen en eventueel een simwissel. Zij maken GEEN uitgebreide en cijfermatig onderbouwde analyses van uw belgedrag, want dat vergt kennis, inzicht en een tijdsinvestering. Zij lichten NIET elk kwartaal als service voor u de factuur compleet door om te zien of ze beter iets kunnen aanpassen om uw kosten te minimaliseren. Zij leggen u meestal een verlengingsvoorstel voor ZONDER cijfermatige onderbouwing.

Altronic doet het anders. Grondige analyses van facturen en bel- en internetgedrag, gedegen maatwerkadviezen: ze behoren al jarenlang tot onze standaardservice op het gebied van mobiele telefonie. Daarbij werken wij als onafhankelijke partij uitsluitend met de A-merken KPN, Vodafone en Telfort, zodat de dekking geborgd is. Nieuwe klanten zijn regelmatig verrast door de enorme bedragen die Altronic op hun abonnementen blijkt te kunnen besparen.

Nieuwsgierig hoeveel wij voor u kunnen besparen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Sjoerd Swart via 06 – 18 64 03 43 of s.swart@altronic.nl. Laat u ook verrassen!

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht