29
jul

Continuïteit van ICT en telefonie van levensbelang voor uw organisatie

Zoals u niet kunt zonder eten, drinken en slapen, kan uw organisatie niet zonder ICT en telefonie. Uw bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd rondom VoIP-telefonie, smartphones, pc’s, laptops, tablets en servers – al of niet in de cloud. Alle medewerkers zijn goed bereikbaar en kunnen flexibel werken, met de bedrijfsgegevens altijd en overal beschikbaar. Dit stelt hoge eisen aan uw ICT-omgeving. Daarbij is het van levensbelang dat de continuïteit van uw ICT en telefonie maximaal geborgd is.

Toch laten nog steeds veel organisaties hun ICT=beheer over aan ‘de neef’, ‘de vriend’ of ‘de buurjongen van’. Vreemd! Zulke beheerders kunnen immers, bijvoorbeeld door vakantie of ziekte, geen continuïteit van hulpverlening garanderen. Ook hebben zij weinig tijd om nieuwe efficiency verhogende ontwikkelingen bij te houden, laat staan zich erin te verdiepen en te trainen. Gevolg is dat hun klanten achterop raken met het gebruik van nieuwe technieken en de bescherming tegen digitale criminaliteit. Daardoor blijven hun efficiency en veiligheid achter bij die van branchegenoten die wél samenwerken met een ICT-partner die de continuïteit kan borgen en de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgt.

Heeft u weleens bedacht wat het voor uw organisatie zou betekenen als uw ICT-omgeving er opeens mee stopt? Als uw bedrijfsgegevens door gebrekkige beveiliging worden gehackt? Als uw medewerkers telefonisch niet meer bereikbaar zijn? Als u efficiency verhogende technieken mist, omdat ‘de neef’, ‘de vriend’ of ‘de buurjongen van’ uw ICT beheert?Graag bespreken we met u wat Altronic kan doen om de continuïteit van uw ICT en telefonie te borgen en de efficiency te verhogen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Sjoerd Swart via 06 – 18 64 03 43 of s.swart@altronic.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht