ICT advies

De wereld van ICT is constant in beweging. We zijn nog niet gewend aan de ene techniek of de volgende alweer haar intrede op de markt. Ieder jaar hebben we te maken met nieuwe trends en stromingen. Denk bijvoorbeeld aan het ‘mobiel werken’, de ‘vast-mobielintegratie’, het ‘werken in de cloud’, het ‘bring your own device’ en het ‘the internet of things’. Altronic volgt al deze trends en stromingen op de voet en dit doen wij al sinds onze oprichting in 1991. Wij hebben dan ook de nodige ervaring. Dit betekent dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Leveranciers lijken elkaar voortdurend te willen aftroeven en overtreffen door hun eigen (technische) USP’s (unique selling points) goed onder de aandacht te brengen. Echter, dit zorgt er ook voor dat het voor u lastiger wordt om een keuze te maken. Hoe weet u nu wat het beste voor uw onderneming is? Het is vrijwel onmogelijk voor mensen die niet fulltime in deze wereld opereren om zonder ondersteuning de juiste oplossing te vinden die het beste past bij de specifieke bedrijfssituatie. Dan hebben wij het nog niet eens over het opstellen van een beleidsdocument voor de toekomstige ICT-omgeving.

Altronic is u hierbij graag van dienst. De ontwikkelingen worden door onze professionals op de voet gevolgd, waardoor wij in staat zijn u optimaal te informeren. Dit kan uiteraard op projectbasis, maar wij kunnen ook worden ingeschakeld als extern adviseur op permanente basis. In dit laatste geval heeft u de beschikking over een permanente vraagbaak voor al uw specifieke vraagstukken op het gebied van ICT.

Wanneer u wilt klankborden met een deskundige gesprekspartner, staat Altronic graag voor u klaar.