WIFI

Wifi begon ooit als een leuke gadget maar is in korte tijd uitgegroeid tot iets onmisbaars. Wifi-faciliteiten moeten optimaal betrouwbaar zijn, zeker nu we er met steeds meer devices gebruik van gaan maken. Denk aan pc’s en laptops, smartphones, tablets, printers, digiborden en multifunctionals. Wifi wordt niet alleen intensiever gebruikt, maar er wordt ook veel meer van verwacht. Zeker grotere ondernemingen en organisaties kiezen er steeds vaker voor om de bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen met behulp van software voor smartphones en tablets. Daarnaast wil iedere onderneming uiteraard wifi bieden aan klanten en gasten. En hoe vaak zien we iemand nog echt bellen? Tegenwoordig communiceren we veel vaker via wifi, bijvoorbeeld door gebruik te maken van Skype, wat het contact veel intiemer, persoonlijker en ‘dichterbij’ maakt.

Altronic heeft een jarenlange ervaring in het installeren van wifi. Om een optimaal betrouwbare wifi voor intensief gebruik te realiseren, maken wij uitsluitend gebruik van kwaliteitsapparatuur. De ervaring leert dat ‘goedkoop is duurkoop’ een uitspraak is die zeker betrekking heeft op wifi-apparatuur. Matige apparatuur zorgt vaak voor een slechte dekking en dit levert de nodige ergernis en ellende op.

Altronic verzorgt wifi voor diverse bedrijven, (semi)overheidsorganisaties en zorgorganisaties. Er wordt weleens gedacht dat wifi ook in een zakelijke omgeving verzorgd kan worden met ‘huis-, tuin- en keukenapparatuur’. Uiteindelijk leidt dit vrijwel altijd tot een grote ontevredenheid over de dekking. Daarnaast bestaat het risico dat data wordt gehackt. Juist daarom gebruiken wij uitsluitend professionele apparatuur die ontwikkeld is om een uitstekende dekking te garanderen voor een lange termijn, met de hoogste beveiligingsgraad.

Wij verzorgen ook graag uw wifi. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.