22
mrt

Uw ICT en telecom werken optimaal, zijn veilig en u betaalt niet te veel. Dat regelt immers die ene medewerker van u naast zijn dagelijkse werk, of de externe partij waarmee u al jaren zakendoet. Maar weet u absoluut zeker dat het niet beter en goedkoper kan? Heeft u weleens aan een second opinion gedacht? Die krijgt u met de ICT-scan van Altronic.

 

Onze betrouwbare ICT-scan brengt alle relevante onderdelen van uw ICT-omgeving in kaart. Zo weet u waar de grootste beveiligingsrisico’s zitten en wat nodig is om deze op te heffen. Ook adviseren wij u welke besparingen mogelijk zijn zonder verlies van kwaliteit. Bovendien maken we inzichtelijk welke stappen u nog moet nemen om in de cloud te werken als u dit nog niet doet. U ontvangt een volledig rapport, dat uitstekend geschikt is om investeringen mee te onderbouwen. Aanvullend kan Altronic een aanvullende scan doen die specifiek toetst in hoeverre uw organisatie voldoet aan de nieuwe wetgeving inzake datalekken.

 

Mkb-organisaties tot 50 medewerkers betalen voor de ICT-scan slechts 500 euro. Ook voor grotere organisaties kennen wij een aantrekkelijk tarief. De uiteindelijke besparingen zijn vaak een veelvoud van deze bescheiden investering!

 

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht