ICT advies

ICT-scan

U wilt graag absolute zekerheid dat de ICT-omgeving in uw bedrijf of organisatie veilig is, optimaal werkt en niet te duur is. De ICT-scan van Altronic biedt u die zekerheid. Onze betrouwbare ICT-scan vertelt u precies waar de grootste beveiligingsrisico’s zitten en wat u kunt (laten) doen om deze op te heffen. Ook adviseren wij u welke alternatieven mogelijk zijn om de kosten te verlagen. Bent u al jarenlang klant bij dezelfde ICT-partij? Dan vindt u het vast verhelderend om eens nieuwe inzichten te horen van een andere ICT- en telecomexpert.

Zonder dat u hier zelf werk aan heeft brengen de senior engineers van Altronic alle relevante onderdelen van uw ICT-omgeving in kaart. U ontvangt een volledig rapport met hun bevindingen. Hierin beschrijven onze deskundigen alle relevante aspecten van uw ICT-omgeving, inclusief verbeterpunten en zaken waarop u (veel) kunt besparen.

Het rapport van onze ICT-scan kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kunt u het inzetten om besparingen te realiseren of als onderbouwing voor benodigde investeringen. Of u beschouwt het als een vakkundig opgestelde second opinion over uw situatie op ICT-gebied. De rapportage bevat waardevolle informatie over uw ICT-omgeving, die uw ongerustheid kan wegnemen – of juist bevestigen.

In dat laatste geval is Altronic in staat om alle benodigde maatregelen te treffen om die ongerustheid weg te nemen. Wij voeren onze ICT-scan veel uit in Rotterdam en Dordrecht en omgeving, maar ook steeds vaker in andere regio’s van Nederland.

Wilt u weten of uw ICT-omgeving veilig en niet te duur is? Altronic is u graag van dienst met de ICT-scan. Bel of mail ons!