Internet

Een optimale en zeer betrouwbare internetverbinding is tegenwoordig een randvoorwaarde voor elke organisatie. Wanneer er geen betrouwbare internetverbinding is, kan dit veel ellende tot gevolg hebben. Bij een storing komt uw organisatie immers stil te liggen. De tijd waarin internet uitsluitend werd gebruikt voor het verzenden en versturen van e-mails en voor het bekijken van websites zijn we allang voorbij. Internet wordt intensief gebruikt door het hele bedrijf heen en voor een veelzijdigheid aan doeleinden.

Om die reden onderzoekt Altronic altijd of er op de locatie van de klant een mogelijkheid bestaat om een tweede internetverbinding te realiseren van een andere provider en met een andere techniek. Deze tweede verbinding dient als reserve voor het geval er met de eerste verbinding een storing optreedt. Uiteraard moet de overschakeling van internetverbindingen vlekkeloos verlopen, zodat niets of niemand binnen het bedrijf hier hinder van ondervindt.

Voorheen werden uitsluitend vestigingen via het internet aan elkaar gekoppeld, maar tegenwoordig koppelen we ook steeds meer producten aan elkaar. Het doel is voortdurend om efficiënter te kunnen werken. De term ‘the internet of things’ wordt dan ook steeds veelomvattender. Daarnaast zijn ook Hosted VOIP-telefonie en cloud computing niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ook zij zullen steeds belangrijker gaan worden als het om efficiënt werken gaat.

Een goed en deskundig advies over uw internetverbinding is eigenlijk onmisbaar wanneer u zeker wilt zijn dat u voor de beste oplossing voor uw onderneming of organisatie kiest. Welk type verbinding past het best bij uw wensen en eisen? Is dit type ook wel leverbaar op uw locatie? Kunt u kosten besparen door voor een andere goede oplossing te kiezen?

Altronic beantwoordt deze en vele andere vragen die betrekking hebben op uw ICT-omgeving. Wij verzorgen internet in heel Nederland en doen dit via alle beschikbare mogelijke verbindingen die op uw locatie mogelijk zijn tegen een scherp tarief. Wij hebben uitstekende afspraken met alle Nederlandse providers, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van een betrouwbare internetverbinding.

Glasvezel, ADSL, SDSL, VDSL, BVDSL, kabel en ethernet, Altronic levert het allemaal.

Wilt u vrijblijvend advies over uw internetverbinding? Wij komen graag bij u langs.