Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

E-mailen op de smartphone, bestanden beheren met een office-app, een werksituatie fotograferen: de zakelijke mogelijkheden van mobiele telefonie en data zijn legio. Dat gebruik is dan ook de gewoonste zaak van de wereld. Iedere medewerker heeft een smartphone en de bedrijfsprocessen en communicatie zijn hier volledig op afgestemd. Daarom is het essentieel dat uw zakelijke mobiele telefonie perfect geregeld is en feilloos werkt. Zonder dat u te veel betaalt, natuurlijk!

Altronic heeft vele jaren ervaring met de markt van zakelijke mobiele telefonie en data. Met als uitvalsbasis ons bedrijfspand in Hendrik-Ido-Ambacht, zijn wij uitgegroeid tot een gerespecteerde en betrouwbare telecompartner van kleine en grote organisaties. Klanten typeren ons als deskundig, integer en onafhankelijk. Daar zijn wij blij mee, want die kwaliteiten geven aan dat Altronic zich volledig richt op wat u nodig heeft en voor u het beste is.

Altronic kan u het beheer van de mobiele telefonie uit handen nemen, zodat u zich op andere zaken kunt concentreren. Wij beschikken over de specifieke kennis die nodig is om voor elke organisatie de juiste abonnementen samen te stellen. U krijgt een gedegen maatwerkadvies, zowel op gebruikers- als organisatieniveau. Daarvoor maken wij een grondige analyse van facturen en bel- en internetgedrag. Ons advies is dus altijd cijfermatig onderbouwd.

Hebben al uw medewerkers het juiste abonnement voor de beste prijs? Die vraag staat centraal in onze advisering. Andere leveranciers kiezen vaak automatisch voor simpelweg verlengen, zonder rekening te houden met veranderingen in bundels, in functies, in iemands bel- en internetgedrag. Van ons ontvangt u van elk abonnement tijdig een melding of verlenging de beste en voordeligste optie is of dat er betere alternatieven zijn. Nieuwe klanten zijn regelmatig verrast door de enorme besparing die Altronic kan realiseren op hun abonnementen, zelfs als zij bij hetzelfde netwerk van KNP, Telfort of Vodafone blijven. Besparingen van € 10.000 zijn bij grote organisaties geen uitzondering.

Ook als u tevreden bent over uw huidige leverancier is het zinvol om kennis te maken met Altronic. De kans is groot dat ook u aanzienlijk kunt besparen en qua service doen wij voor niemand onder. We opereren veel in de regio Rotterdam en Dordrecht, maar ook elders in Nederland blijven de eerlijke, onafhankelijke adviezen van Altronic niet onopgemerkt. Abonnementen gaat u aan voor twee jaar. Het is belangrijk dat u nooit te veel betaalt!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijke besparingen op úw abonnementen? Bel of mail ons dan voor een kennismakingsafspraak.

 

 

Advies

Het kostenaspect is voor ons een belangrijk aandachtspunt. Er zijn nog altijd grote prijsverschillen te vinden in de diverse netwerk- en abonnementsmogelijkheden. Een passend en deskundig advies is dan ook van essentieel belang wanneer u niet teveel wilt betalen. Passend en deskundig advies vergt kennis, kunde, inzicht en tijd. Zowel op gebruikersniveau als overall moet er worden geanalyseerd welke samenstelling van abonnementen de laagste TCO (Total Cost of Ownership) voor u genereert. Hier is veel kennis voor nodig.

Beheer

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn verzorgen wij ook het beheer van contracten. Dit betekent dat u verzekerd bent van een goede service, een snelle afhandeling van mutaties en periodieke controle van uw factuur, terwijl u deze toch zelf blijft ontvangen van het netwerk.

Zeker wanneer het gaat om grotere aantallen mobiele toestellen kan het wenselijk zijn om gebruik te maken van Mobile Device Managementsoftware. Hiermee kunt u uw toestellen uniform en gebruiksvriendelijk beheren. Heeft u interesse? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vast-mobiel integratie

Ook wanneer u wilt weten of een vast-mobiel integratie interessant kan zijn voor uw organisatie bent u bij ons van harte welkom. Altronic heeft een jarenlange ervaring op dit gebied en kan u vertellen wat een dergelijke integratie voor u kan betekenen.