Mobiele telefonie

De laatste jaren heeft het zakelijk gebruik van mobiele telefonie en data een vlucht genomen. Vrijwel iedereen maakt dan ook gebruik van een smartphone. Organisaties kunnen niet meer optimaal functioneren zonder mobiele telefonie en data. Het is immers zo dat de bedrijfsprocessen en de communicatie veelal zijn afgestemd op de beschikbaarheid hiervan. Dit betekent helaas ook dat de kwaliteit van dienstverlening direct in gevaar komt wanneer de adequate werking hapert. Daarom is het van zeer groot belang dat de zakelijke mobiele telefonie uitstekend geregeld is.

De markt van mobiele telefonie is van oudsher een zogenaamde cowboymarkt en er zijn veel spelers in actief. Voor u als klant is het niet eenvoudig om te beoordelen welke partijen nu daadwerkelijk deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk zijn. Deze kwaliteiten moeten aanwezig zijn binnen een bedrijf om volledig in uw belang te kunnen handelen. Atronic heeft deze kwaliteiten in huis en richt zich volledig op wat u nodig heeft en wat voor u het beste is. Altronic werd al in 1991 opgericht en heeft dan ook vele jaren ervaring.

Wij hebben een gerespecteerde naam opgebouwd als ICT- en telecompartner van de meest uiteenlopende (non-)profitorganisaties. Sinds de oprichting richten wij ons op het verzorgen en borgen van alle diensten op het gebied van ICT en telecom, die wij verzorgen tegen een aantrekkelijke prijs. Klanten typeren Altronic als betrouwbaar, integer en deskundig

Altronic gelooft in goed advies op basis van een uitgebreide analyse, ondanks het feit dat analyseren tijdrovend is. Wij zien dit namelijk als onze toegevoegde waarde. U kunt immers op iedere hoek van de straat een abonnement verlengen. Echter, iedere euro die u hier onnodig extra aan uitgeeft, is een verspilling. Dat vindt u toch ook?

Organisaties waar wij voor de eerste keer het advies mogen verzorgen, zijn met regelmaat verbaasd over de hoge besparing die te behalen valt met  hun abonnementen, bij dezelfde of een andere provider, na de detailanalyse van Altronic. Daarnaast bieden wij uitstekende condities. De (hardware)vergoedingen die u bij ons krijgt behoren tot de hoogste van de markt doordat wij reeds grote volumes inkopen voor andere organisaties.

Altronic heeft uitstekende contacten met tal van leveranciers, waardoor wij vrijwel alle soorten hardware die in Nederland verkrijgbaar zijn, kunnen leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard krijgt u ook alle garanties die van toepassing zijn op de betreffende producten, via ons aangeleverd.

Advies

Het kostenaspect is voor ons een belangrijk aandachtspunt. Er zijn nog altijd grote prijsverschillen te vinden in de diverse netwerk- en abonnementsmogelijkheden. Een passend en deskundig advies is dan ook van essentieel belang wanneer u niet teveel wilt betalen. Passend en deskundig advies vergt kennis, kunde, inzicht en tijd. Zowel op gebruikersniveau als overall moet er worden geanalyseerd welke samenstelling van abonnementen de laagste TCO (Total Cost of Ownership) voor u genereert. Hier is veel kennis voor nodig.

Beheer

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn verzorgen wij ook het beheer van contracten. Dit betekent dat u verzekerd bent van een goede service, een snelle afhandeling van mutaties en periodieke controle van uw factuur, terwijl u deze toch zelf blijft ontvangen van het netwerk.

Zeker wanneer het gaat om grotere aantallen mobiele toestellen kan het wenselijk zijn om gebruik te maken van Mobile Device Managementsoftware. Hiermee kunt u uw toestellen uniform en gebruiksvriendelijk beheren. Heeft u interesse? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vast-mobiel integratie

Ook wanneer u wilt weten of een vast-mobiel integratie interessant kan zijn voor uw organisatie bent u bij ons van harte welkom. Altronic heeft een jarenlange ervaring op dit gebied en kan u vertellen wat een dergelijke integratie voor u kan betekenen.