Advies over mobiele telefonie

De markt van zakelijke mobiele telefonie wordt door de aanwezigheid van veel kleine partijen met weinig kennis, kunde, visie en continuïteit, niet voor niets regelmatig getypeerd als ‘cowboymarkt’. In het land der blinden is Eénoog blijkbaar koning. Dit terwijl goed advies uw bedrijf duizenden euro’s kan besparen.

In veel gevallen maakt de huidige leverancier zich er gemakkelijk vanaf door een verlenging van de huidige abonnementsvormen voor te stellen zonder onderzoek te doen. Ook komt het voor dat een overstap naar een ander abonnement of netwerk wordt voorgesteld zonder goede cijfermatige onderbouwing. Altronic pakt het toch even iets anders aan.

Met meer dan tien jaar ervaring en actuele kennis van alle mogelijke abonnementsvormen op zakelijk gebied staan wij bedrijven dagelijks bij in hun zoektocht naar lagere kosten. Er zijn tussen de diverse netwerken en abonnementsvormen nog steeds grote verschillen in prijs en de aantallen minuten en MB’s die inbegrepen zijn. Dit betekent dat de laagste prijs voor u niet zomaar gevonden is. Wanneer u niet te veel wilt betalen, is een goed en deskundig advies essentieel.

Er is veel deskundigheid en vooral ook tijd nodig om voor iedere gebruiker de juiste abonnementsvorm te bepalen, waarbij de TCO (Total Cost of Ownership) overall voor de organisatie het laagst is. Altronic heeft deze deskundigheid in huis en investeert hier alle benodigde tijd in, zodat wij u altijd eerlijk en deskundig kunnen adviseren.

Wanneer wij een advies mogen uitbrengen, brengen wij het belgedrag en het dataverbruik in kaart door middel van een grondige analyse. Aan de hand van de uitslagen worden alle zakelijke abonnementsvormen van Vodafone, KPN, T-Mobile en Telfort doorgerekend. Vervolgens worden de eventuele specifieke voorkeuren voor het netwerk, de abonnementsvorm, de facturatie en bijvoorbeeld de dekking betrokken bij de beoordeling van de alternatieven. Wat resulteert zijn een aantal opties die met de klant uitvoerig besproken worden.

Voor de advieswerkzaamheden maakt Altronic gebruik van een speciaal gebouwde analysetool die per 06-nummer en voor alle nummers gezamenlijk de totale kosten berekent bij elke abonnementsvorm. Dit vergt een aanzienlijke investering van tijd. Echter, wij vinden het belangrijk dat wij u kunnen voorzien van een goed en deskundig advies, op basis van de juiste informatie en in combinatie met uw specifieke voorkeuren. Daarin zit immers onze toegevoegde waarde.

Uit factuuranalyses van prospects is gebleken dat het aanzienlijk vaak voorkomt dat de mobiele abonnementen van bedrijven niet optimaal afgestemd zijn op het dataverbruik en belgedrag van de gebruikers. Hierdoor worden veel kansen gemist om behoorlijke bedragen te besparen en dit is zonde.

Altronic heeft volumeafspraken met Vodafone, KPN, T-Mobile en Telfort, omdat wij reeds voor veel andere organisaties grote aantallen mobiele abonnementen verzorgen. U kunt als onze klant uiteraard meeliften op deze interessante afspraken.

Wilt u een goed, cijfermatig tot in detail onderbouwd en deskundig advies en een aantrekkelijke offerte met goede condities op vrijblijvende basis? Neemt u dan eens contact met ons op.