Vast-mobielintegratie

We leven in een tijd waarin mogelijk is wat altijd onmogelijk werd geacht. Denk aan het maken van ruimtereizen alsof u een tripje naar de Bahama’s maakt. Tegenwoordig kan het allemaal. Het zal u dan ook niet verwonderen dat het tegenwoordig ook mogelijk is dat vaste en mobiele telefonie samen worden aangeboden, als één geïntegreerde oplossing.

In vrijwel iedere organisatie is de integratie van (mobiele) telefonie en ICT in de vorm van bijvoorbeeld e-mail op mobiel al gerealiseerd, evenals de integratie van (vaste) telefonie en ICT in de vorm van bellen door op de computer met de cursor op een telefoonnummer op het scherm te klikken. Nu ontdekken steeds meer organisaties de vele mogelijkheden op het gebied van integratie van vaste en mobiele telefonie.

Altronic heeft optimale kennis van vaste en mobiele telefonie en de integratiemogelijkheden van deze twee. Wij kunnen u uitstekend adviseren over zowel de voordelen als de nadelen die een mogelijke vast-mobielintegratie van telefonie voor u met zich meebrengt. In ons advies zijn wij hier volledig eerlijk en transparant in.

Het containerbegrip vast-mobielintegratie wordt al veelvuldig gebruikt in de markt. Er zijn verschillen te ontdekken tussen de aanbieders en dat betreft niet alleen de prijs. In sommige gevallen zijn er ook verschillen in de gebruikte techniek en de functionaliteit. Dit betekent dat het voor u lastig kan zijn om een juiste beslissing voor uw organisatie te nemen. Altronic helpt u graag bij het maken van de beste keuze voor uw organisatie. Als erkend partner van Vodafone, KPN, Routit, Telfort, Tele2 en Dean zijn wij altijd in staat om u de best passende oplossing te bieden.

Enkele voordelen van een geïntegreerde vast-mobieloplossing zijn:

  • Mobiele telefoons en vaste telefoons gezamenlijk verbonden aan dezelfde cloud- telefooncentrale
  • Een optimale bereikbaarheid voor uw klanten
  • Flexibiliteit in capaciteit door de mogelijkheid medewerkers met mobieletelefoon- gesprekken van het vaste nummer te laten aannemen
  •  Eén voicemail voor vast en mobiel
  • De vaste telefoon en de mobiele telefoon kunnen tegelijkertijd overgaan
  • De mogelijkheid om het vaste nummer van de zaak met mobiel mee te zenden
  • Tijdwinst door gebruik van verkorte kiescodes voor bellen naar collega’s
  • Het mobiele en vaste toestel zijn onder hetzelfde nummer bereikbaar
  • Wanneer collega’s over ‘presence’-informatie beschikken op hun scherm of vaste toestel, kunnen zij zien of u al in gesprek bent

Wij informeren u graag over de voordelen die een integratie voor uw organisatie met zich mee kan brengen. Wij nodigen u dan ook uit eens een afspraak met één van onze consultants te maken voor een vrijblijvend gesprek over wat een integratie voor uw organisatie kan betekenen.