Het laatste nieuws

08
jun

In de rubriek “ICT-tip van de Maand” informeren wij u over belangrijke aandachtspunten op het gebied van ICT en Telecom en daaraan gerelateerde onderwerpen voor de zorgsector. Deze keer: Goed nieuws over de E-health subsidieregeling.  

Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht
01
mei

In de rubriek “ICT-tip van de Maand” informeren wij u over belangrijke aandachtspunten op het gebied van ICT en Telecom en daaraan gerelateerde onderwerpen voor de zorgsector. Deze keer: Bent u voorbereid op een “corona- proof” ICT omgeving?  

Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

RSS Feed nieuws

`Digital natives' vinden het heel gewoon om altijd en overal toegang te hebben tot de bedrijfssystemen. Mobiel werken en byod is de nieuwe standaard. Maar wat betekent dit voor jouw it-infrastructuur en hoe maak je middelen vrij voor het volgen van deze en andere digitale trends - ook in de toekomst? Scenario's voor innovatie met thin clients, in drie heel verschillende organisaties.
Lees verder
28 aug 2015
Source: Computable
Met de voeten in het zand, op anderhalve meter afstand samenkomen. Dat kan bij Exact. Het softwarebedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Delft tijdelijk een strand ingericht. Op die plek: CostA13 gedoopt, komen bij mooi weer...
Lees verder
Source: Computable
Telecomoperator Proximus heeft het Belgisch/Nederlandse Eurofiber en het Nederlandse Delta Fiber gekozen voor de uitrol van zijn glasvezelnetwerk. Eurofiber zal Wallonië voor zijn rekening nemen, Delta Fiber Vlaanderen.
Lees verder
Source: Computable
Cloudbeveiliger Qualys gaat de technologie voor patchbeheer van Ivanti in zijn VMDR-platform (Vulnerability Management Detection Response) integreren. Het Qualys VMDR-platform stroomlijnt de detectie en het patchen van kwetsbaarheden, van endpoint naar datacenter.
Lees verder
Source: Computable
Hostingbedrijf Skyberate komt in handen van het hosting-conglomeraat Total Webhosting Solutions (TWS), waarachter investeringsmaatschappij Strikwerda Investments zit. Ook MageHost uit Valkenswaard wordt ingelijfd. Het overnamebedrag is bij beide overnames niet bekendgemaakt.
Lees verder
Source: Computable