Het laatste nieuws

07
dec

Veel zorginstellingen hebben helaas te kampen met oplopende besmettingscijfers door het COVID-19 virus. De uitdagingen voor zorgorganisaties zijn groot. Van personeel en bewoners wordt veel gevraagd. We wensen iedereen daarbij vooral sterkte toe! Ook vanuit onze expertise hebben we hiermee te maken.  

Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht
02
nov

In voorgaande nieuwsbrieven hebben wij al aangegeven dat het ICT landschap binnen zorginstellingen complex kan zijn. Voor medewerkers is maar één ding belangrijk. Het moet werken en het moet simpel zijn in gebruik.   

Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

RSS Feed nieuws

`Digital natives' vinden het heel gewoon om altijd en overal toegang te hebben tot de bedrijfssystemen. Mobiel werken en byod is de nieuwe standaard. Maar wat betekent dit voor jouw it-infrastructuur en hoe maak je middelen vrij voor het volgen van deze en andere digitale trends - ook in de toekomst? Scenario's voor innovatie met thin clients, in drie heel verschillende organisaties.
Lees verder
28 aug 2015
Source: Computable
‘We’ zijn ons in Nederland onvoldoende bewust van de continue cyberdreiging waaraan overheden, (kennis)instellingen, bedrijven en burgers bloot staan. ‘We’ moeten daarom zorgen dat onze verdediging veel beter wordt. Dat is de boodschap van Erik Akerboom,...
Lees verder
Source: Computable
Investeringen in de digitale en groene transitie komen in de knel door een geschil over de manier waarop Nederland de gereserveerde gelden uit het Europese Corona Herstelfonds wil aanwenden. De VNG (gemeenten) en het IPO (provincies)...
Lees verder
Source: Computable
Exact brengt een nieuwe versie uit van Exact Globe, het programma waar 13.000 ondernemingen hun bedrijfsprocessen mee aansturen. Bij Exact Globe+ is de software onder de motorkap volledig vernieuwd en voorzien van de laatste technologie.
Lees verder
Source: Computable
Salesforce en het Utrechtse Growtivity gaan het Radboud Universitair Medisch Centrum (Radboudumc) in Nijmegen ondersteunen bij de administratie en procesondersteuning van wetenschappelijk onderzoek. Het is de bedoeling deze processen te vereenvoudigen en versnellen.
Lees verder
Source: Computable