Strategische partners

Altronic zet zich in voor de meest uiteenlopende klanten uit het bedrijfsleven maar wij staan ook klaar voor diverse (semi-)overheidsinstanties, peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties, welzijnsorganisaties en verzorgingstehuizen.Wij bieden onze klanten hierbij een grote diversiteit op het gebied van ICT- en telecom- producten en diensten. Om iedere keer weer de best passende oplossing te kunnen bieden wordt er zeer nauw samengewerkt met een tal van betrouwbare leveranciers. Enkele van deze leveranciers lichten wij graag toe

sharp

Sharp is een zeer bekend en gerenommeerd merk op het gebied van printers, kopieerapparaten, multifunctionals en complete document oplossingen. Het merk heeft de hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid al ruimschoots bewezen en wij zijn trots om nauw samen te kunnen werken met Sharp. Prijstechnisch bieden wij ook zeker een interessante keuze aan iedereen die zich nog aan het oriënteren is.

 

altiplano

Altiplano BV is een uitstekend advies- en softwarebureau dat gespecialiseerd is in zorg en welzijn. Zij richten zich met name op de VV&T- en WMO-sector. Altiplano biedt drie diensten aan: Zorg in Software, Zorg in Advies en Zorg in Ondersteuning. Hun missie is het ondersteunen van zorgaanbieders door middel van softwareproducten, adviezen en trainingen. Altronic werkt graag met ze samen.

ICT Partner Acronis
Telecom partner Apple
ICT Partner Cisco
Telecom Partner Yealink
ICT Partner HP
Telecom Partner Ziggo
ICT Partner Jabra
Telecom Partner KPN
Telecom partner Vodafone
ICT Partner Microsoft
Telecom parner Nokia
Telecom Parner Office 365
Telecom partner Parallels
Telecom partner Plantronics
Telecom partner Polycom
Telecom Partner Routit
Telecom Partner Samsung
Telecom partner Tele2
Telecom Partner Unit4
Telecom partner Veeam
ICT Partner VMware