Helpdesk en hulp op locatie

Altronic beschikt over een professionele helpdesk. Deze helpdesk is niet alleen goed bemand en biedt u niet alleen de mogelijkheid tot direct telefonisch contact met een professional die al uw vragen kan beantwoorden, maar is ook uitgerust met moderne hulpmiddelen.

Deze stellen ons in staat u optimaal te ondersteunen. Zo worden bijvoorbeeld alle gestelde vragen direct geregistreerd in ons helpdeskregistratiesysteem. Hierdoor blijven Altronic-medewerkers goed geïnformeerd over het contact dat er met uw organisatie is geweest. U hoeft uw vraag bij ons dan ook maar één keer toe te lichten.

Een ander voordeel van onze helpdesk is dat wij proactief alle vragen van klanten beoordelen om te analyseren hoe vaak medewerkers van dezelfde klant veel dezelfde vragen stellen. Altronic kan immers ook uitstekende trainingen op locatie verzorgen waarmee de productiviteit van uw medewerkers wordt vergroot.

Is alleen contact met onze helpdesk onvoldoende of is het gewoon wenselijk dat gebruikers wat meer persoonlijke ondersteuning krijgen? Dan biedt Altronic uiteraard ook hulp op locatie. Wij kennen hierbij een grote verscheidenheid aan mogelijkheden, variërend van eenmalige hulp op locatie tot fulltime detachering. Een heel team van deskundige engineers staat klaar om u hierbij van dienst te zijn. Zo bieden wij u altijd een passende service.