Vaste telefonie

Zakelijke vaste telefonie heeft de laatste tien jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo waren er eerst de analoge centrales die werden vervangen door de ISDN-centrales. Vervolgens kwamen de VOIP-centrales, welke inmiddels weer worden vervangen in het huidige tijdperk; die van de Hosted VOIP-oplossingen.

De communicatiemogelijkheden blijven zich uitbreiden. Er zijn meerdere mogelijkheden op het gebied van chat, video en email. Echter, zakelijke telefonie blijft een onmisbare schakel in de communicatiemogelijkheden. Altronic ziet zakelijke telefonie als een essentieel onderdeel van de totale bedrijfsvoering, waarbij klanten voortdurend moeten kunnen vertrouwen op de expertise en betrouwbaarheid van hun ICT- en telecompartner.

Om elke organisatie optimaal maatwerk te kunnen bieden werken wij samen met verschillende aanbieders waaronder KPN, Vodafone, Telfort en Tele2.

Uiteraard zijn wij er ook om u te adviseren over de benodigde hardware, welke wij tegen concurrerende tarieven en met een volledige garantie voor u kunnen verzorgen.

De waarde van Altronic

Altronic is de betrouwbare partner op het gebied van ICT, vaste en mobiele telefonie en volledig geïntegreerde oplossingen. Als uw partner vormen wij een stabiel en transparant aanspreekpunt op deze vlakken en zijn wij er om u op professionele wijze van kwalitatief hoogwaardige oplossingen te voorzien. Dit doen wij middels een dienstverlening waarbij een optimale service en garantie centraal staat.

Hosted Voip

Door alle voordelen die Hosted Voip biedt worden er steeds minder nieuwe centrales verkocht. De markt van Hosted Voip oplossingen is echter versplinterd en wordt gekenmerkt door veel aanbieders met elk hun eigen oplossing. De verschillen in kwaliteit, functionaliteit en prijs zijn voor  de eindgebruikers vaak lastig in kaart te brengen. Net zoals de continuïteit van de organisatie achter elke oplossing. Altronic is hierin gespecialiseerd en helpt u graag daarbij.

Besparen d.m.v. CPS of WLR

Ook als uw analoge- of ISDN-centrale nog niet toe is aan vervanging kan er per direct aanzienlijk bespaard worden. Door gebruik te maken van de lage tarieven, die Altronic u kan bieden, voor uw gesprekskosten via CPS en ISDN-lijnen via WLR. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vast mobiel integratie

Het maken van de juiste keuze voor uw zakelijke vaste telefonie is sinds de intrede van vast mobiel integratie mogelijkheden nog belangrijker geworden. U wilt immers nu of in de nabije toekomst niet belemmerd worden in de bereikbaarheid van uw organisatie door verkeerde keuzes op het gebied van vaste telefonie. Ook uw keuze voor mobiele telefonie speelt hierbij een rol. Dit kunt u voorkomen door zaken te doen met Altronic. Wij hebben verstand van zowel vaste- als mobiele telefonie als de integratie mogelijkheden hiertussen en zullen u op maat adviseren rekening houdende met alle drie de kennisgebieden.

Outlook of CRM-integratie

Het is zeker ook aan te raden de voordelen van een Outlook of CRM-software integratie voor uw organisatie eens nader te bekijken. Door uw telefonie te integreren met Outlook en/of een CRM-pakket kunt u aanzienlijke efficiency voordelen behalen.

Hiermee is het mogelijk om een gesprek te starten door op een telefoonnummer op uw klantkaart of op een website te klikken. Dit bespaart veel tijd en geld.