Besparen d.m.v. CPS of WLR

Wilt u besparen op uw gesprekskosten en uw analoge of ISDN-lijnen, maar bent u nog niet toe aan een overstap naar Hosted VOIP? Ook dan staat Altronic voor u klaar.

CPS zorgt ervoor dat u kunt besparen met behoud van uw bestaande centrale. Hoe? De gesprekskosten worden in het vervolg gefactureerd tegen een lager tarief, doordat u kunt meeliften op de voordelige tarieven van Altronic. Wij kunnen u deze lagere tarieven bieden doordat wij goede afspraken hebben met enkele grote aanbieders. U merkt overigens tijdens het bellen helemaal niets van deze verandering. U merkt het uitsluitend aan de facturen.

WLR biedt u extra voordeel, door niet alleen de gesprekskosten te verlagen, maar ook de kosten van uw analoge of ISDN-lijnen.

Altronic heeft raamovereenkomsten met diverse grote aanbieders, waardoor wij in staat zijn om voor u een aanzienlijke besparing te realiseren op de huidige telefoniefactuur. Afhankelijk van uw huidige situatie kunt u tot wel 35 % besparen. Hiervoor is enkel een administratieve verandering nodig, waarvan u in het gebruik helemaal niets merkt. U kunt ons eens vrijblijvend een offerte laten opstellen, zodat wij uw besparing kunnen berekenen. Hiervoor hoeft u enkel uw huidige telefoniekosten te overleggen.

Mail uw recente telefoniefactuur en laat ons, volledig vrijblijvend, berekenen hoeveel u kunt besparen.