Vast mobiel integratie

We leven in een tijd waarin mogelijk wordt gemaakt wat altijd onmogelijk werd geacht. Denk aan het maken van ruimtereizen, alsof u een tripje naar de Bahama’s maakt. Tegenwoordig kan het allemaal. Het zal u dan ook niet verwonderen dat het tegenwoordig ook mogelijk is dat vaste en mobiele telefonie samen worden aangeboden, als één geïntegreerde oplossing.

In vrijwel iedere organisatie is de integratie van (mobiele) telefonie en ICT in de vorm van bijvoorbeeld email op mobiel al gerealiseerd, evenals de integratie van (vaste) telefonie en ICT in de vorm van bellen door met de cursor van de computer op een telefoonnummer op het scherm te klikken. Nu ontdekken steeds meer organisaties de vele mogelijkheden op het gebied van integratie van vaste en mobiele telefonie.

Altronic heeft optimale kennis van vaste en mobiele telefonie en over de integratiemogelijkheden van deze twee. Wij kunnen u uitstekend adviseren over zowel de voordelen als de nadelen die een mogelijke vast-mobiel integratie van telefonie voor u met zich meebrengt. Waar voordelen zijn, zijn ook nadelen. Andersom geldt dit ook zo. In ons advies zijn wij hier volledig eerlijk en transparant in.

Het containerbegrip vast-mobiel integratie wordt al veelvuldig gebruikt in de markt. Er zijn verschillen te ontdekken tussen de aanbieders en dat betreft niet alleen een verschil in prijs. In sommige gevallen zijn er ook verschillen in de gebruikte techniek en de functionaliteit. Dit betekent dat het voor u lastig kan zijn om een juiste beslissing te maken voor uw organisatie. Altronic helpt u graag bij het maken van de beste keuze voor uw organisatie. Als erkend partner van Vodafone, KPN, Routit, Telfort, Tele2 en Dean zijn wij altijd in staat om u de best passende oplossing te bieden.

Voordelen van vast mobiel integratie

Enkele voordelen van een geïntegreerde vast-mobiel oplossing zijn:

  • 1 cloudtelefooncentrale voor vast en mobiel
  • Een optimale bereikbaarheid voor uw klanten
  • Flexibiliteit in capaciteit
  • Keuzevrijheid in functionaliteit
  • 1 voicemail voor vast en mobiel
  • Vast nummer meezenden met mobiel
  • Gebruik van verkorte kiescodes
  • Beschikbaarheid van ‘presence’ informatie
  • Vast en mobiel met één nummer bereikbaar
  • Vast en mobiel kunnen tegelijk overgaan

Wij informeren u graag over de voordelen die een integratie voor uw organisatie met zich mee kan brengen. Wij nodigen u dan ook uit eens een afspraak met één van onze consultants te maken voor een vrijblijvend gesprek over wat een integratie voor uw organisatie kan betekenen.

Interesse in vast mobiel integratie?

Wij denken graag met u mee en zorgen voor totale ontzorging zodat u zich kunt focussen op uw eigen specialisme. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Altronic is u graag van dienst!