Branches

Naast generieke kennis op hoog niveau van IT, telefonie- en beveiligingsoplossingen, die belangrijk is voor elke MKB-organisatie in elke branche, heeft Altronic ook aanvullende specifieke kennis en ervaring in meerdere branches, waaronder kinderopvang, verpleeg- en verzorgingshuizen, en thuiszorg (VVT).

Home > Branches

MKB

Iedere MKB organisatie is continu in beweging. Bij Altronic herkennen we deze dynamiek en bieden wij oplossingen die schaalbaar en flexibel zijn, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsdoelen.

Vaste partners,
vertrouwde keurmerken

Zorginstellingen

Door jarenlange ervaring met zorgorganisaties begrijpt Altronic de complexiteit van oproepsystemen, elektronische patiëntendossiers (ECD), zorgdomotica en andere gerelateerde technologieën, waardoor we ook voor uw zorgorganisatie de best passende ICT omgeving kunnen creëren.

Kinderopvang

Kinderopvangcentra hebben de verantwoordelijkheid om de veiligheid van de kinderen te waarborgen, hiervoor is het hebben van een betrouwbare ICT-partner van essentieel belang. Altronic helpt je bij het beschermen van gevoelige informatie.
Enthousiast?
Laten we samen vrijblijvend de mogelijkheden bespreken!
De voordelen van Altronic

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op gebied van uw gehele ICT omgeving, u kunt met alle vragen bij ons terecht

Expertise

Altronic is een kennis gedreven organisatie met gecertificeerde medewerkers en bewezen oplossingen

Kostenbewust

We denken zorgvuldig met u mee, om te komen tot een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor een betaalbare prijs.

Continuïteit

Wij zorgen dat uw ICT omgeving optimaal werkt en 24/7 blijft werken

Altronic biedt haar diensten aan in iedere sector. Veel sectoren hebben vaak voor een deel dezelfde problemen en mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat wij onze systemen overal makkelijk kunnen implementeren.

Wanneer je een afspraak met ons maakt, kijken we samen naar jouw huidige omgeving en specifieke wensen. Zo bieden we je de best passende oplossing voor jouw uitdagingen.

Altronic garandeert dat al jouw systemen altijd online zijn, dit doen we bijvoorbeeld door dubbele internetverbindingen en proactief onderhoud.

De IT-sector evolueert voortdurend en nieuwe technologieën spelen een steeds grotere rol bij het verbeteren van jouw omgeving. Altronic zorgt ervoor dat nieuwe innovaties zo snel mogelijk doorgevoerd zullen worden.

Veelgestelde vragen

ICT is een lastig onderwerp, het is dus logisch dat je nog met een aantal vragen zit. Staat je vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.