Home > MKB

MKB

Iedere MKB organisatie is continu in beweging. 

Bij Altronic herkennen we deze dynamiek en bieden wij oplossingen die schaalbaar en flexibel zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen wij voor u uitstekend ondersteunen, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsdoelstellingen.

Bedrijfsgegevens

In het MKB worden veel gegevens verzameld over klanten en bedrijfsactiviteiten. Het beheren van deze gegevens vereist sterke beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat deze informatie niet wordt gelekt of systemen worden gehackt.  Altronic heeft de kennis in huis om u optimaal te beveiligen.

Wilt u weten of uw huidige ICT beveiliging volstaat tegen hedendaagse cybercriminaliteit? Maak dan gebruik van onze Cyber Security Scan

Altijd en overal kunnen werken

Wij zorgen voor de juiste beveiliging en connectiviteit, zodat u altijd en overal zorgeloos kunt werken op elk type device

Proactieve monitoring

Altronic maakt gebruik van gerenommeerde oplossingen en is daarmee real time op de hoogte van verstoringen in uw ICT omgeving

Behulpzame Servicedesk

Een vast team van enthousiaste support experts die u helpen in begrijpelijke taal

Ontzorging

Wij zijn van mening dat ICT moet faciliteren en niet moet irriteren. Goed werkende ICT-systemen zorgen voor hogere productiviteit, optimale bedrijfsprocessen en een fijne en gebruikersvriendelijke werkplek.

Hiermee kunnen uw medewerkers zich volledig richten op uw primaire bedrijfsactiviteiten.

Altronic is gespecialiseerd in het verzorgen van continuïteit en veiligheid van uw ICT-systemen, zodat uw medewerkers optimaal profijt hebben van goed werkende ICT.

Continuïteit

Continuïteit van uw ICT-omgeving is een voorwaarde om zorgeloos te kunnen groeien. Er is niets vervelender dan terugkerend geconfronteerd te worden met storingen waardoor uw bedrijfsproces wordt gehinderd of zelfs stil komt te liggen.

Altronic is gespecialiseerd in het analyseren van ICT omgevingen, om van daaruit verbeteringen aan te brengen en te komen tot een ICT-omgeving waarbij de continuïteit geborgd is.

Innovatieve oplossingen

In de dynamische wereld van vandaag, waarin technologie een cruciale rol speelt, is uw organisatie meer dan ooit afhankelijk van betrouwbare en innovatieve ICT-diensten. 

Altronic volgt alle ontwikkelingen en informeert haar klanten proactief over voordelen die met nieuwe innovaties te behalen zijn.

De voordelen van Altronic

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op gebied van uw gehele ICT- en telefonieomgeving, u kunt met alle vragen bij ons terecht

Expertise

Altronic is een kennis gedreven organisatie met gecertificeerde medewerkers en bewezen oplossingen

ISO gecertificeerd

Met ISO 27001 voldoen wij aan dé internationaal erkende norm, waardoor uw gegevens bij ons in goede handen zijn

24/7 security

Onze security systemen controleren uw omgeving voortdurend op verdachte activiteiten, indringers en kwaadaardige aanvallen