Zakelijke telefonie

Bellen waar en wanneer u wilt en optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten en collega’s. Een betrouwbare communicatieoplossing is essentieel voor moderne organisaties. Elk zakelijk cloud telefoniesysteem van Altronic biedt u naast uitgebreide functionaliteiten, ook de flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid die u van ons mag verwachten.

Bellen via Teams

Bellen via Teams is de moderne manier van communiceren, waarbij u profiteert van integratie in de gehele Microsoft 365 omgeving.

De technisch specialisten van Altronic helpen u graag met een optimaal ingerichte Teams omgeving.

Vaste telefonie

Vaste telefonie is voor moderne organisaties nog steeds van groot belang. Bellen is de manier om uw klanten, medewerkers en leveranciers op een efficiënte en persoonlijke manier te woord te staan. Bellen vanuit de cloud, met een hybride configuratie of een uitgebreid callcenter? Onze medewerkers hebben de know-how om samen met u de oplossing te bepalen die perfect aansluit bij uw behoeften.
Loop geen onnodig risico
Doe de Cybersecurity scan en check hoe veilig uw organisatie is.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met mobiele telefonie hebben uw medewerkers overal de beschikking over internet en uiteraard is iedereen direct telefonisch bereikbaar.

Bekijk samen met Altronic de mogelijkheden om mobiele telefonie in te zetten in het voordeel van uw organisatie.

De voordelen van Altronic

Alle vormen van telefonie

Of u nu vragen heeft over traditionele telefonie, VOIP telefonie, mobiele telefonie of bellen met Teams, Altronic beheerst het allemaal

Expertise

Altronic is een kennis gedreven organisatie met gecertificeerde medewerkers en bewezen oplossingen

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op gebied van uw gehele ICT omgeving, u kunt met alle vragen bij ons terecht

Behulpzame Servicedesk

Een vast team van enthousiaste support experts die u helpen in begrijpelijke taal

Telefoon integraties

Met integraties laat u systemen samenwerken voor uw organisatie. Domotica systemen, Teams, CRM pakketten of mobiele telefonie.
De mogelijkheden voor integraties zijn eindeloos. Laat u vrijblijvend informeren door een van onze enthousiaste medewerkers.

VoIP staat voor Voice over IP, oftewel bellen via internet in plaats van via traditionele telefoonverbindingen.

Een VoIP-telefoon is een telefoonapparaat dat gebruikmaakt van de Voice over Internet Protocol (VoIP)-technologie om spraakcommunicatie mogelijk te maken via internet. Het zet spraaksignalen om naar digitale data en maakt gebruik van internet- en datanetwerken om gesprekken tot stand te brengen en te ondersteunen.

Vast-mobiel integratie maakt deze optie mogelijk. U bepaalt zelf uw bereikbaarheid van het vaste nummer. U kunt de oproepen voor het vaste nummer binnen laten komen op uw mobiele toestel. En u kunt vanaf uw mobiele toestel uitbellen met uw vaste of mobiele nummer.

Bij Altronic kunt u ook al de door u gewenste telefonie hardware afnemen.

Veelgestelde vragen