Microsoft Cloud

Werken in de cloud is dé standaard voor moderne organisaties. Door gebruik te maken van cloudoplossingen is uw organisatie in staat om flexibel in te spelen op veranderingen binnen uw organisatie. U kunt makkelijk op- en afschalen, altijd en overal werken en beschikken over de laatste technische mogelijkheden.

Microsoft Azure

Met Microsoft Azure beschikt u over de meest moderne oplossing van Microsoft, dit voorziet u van een grote verzameling van services en tools vanuit de cloud. Onze Azure experts zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden en helpen uw organisatie graag hier optimaal gebruik van te maken.

Microsoft
Azure Virtual Desktop

Met Azure Virtual Desktop maakt u gebruik van een beveiligde serveromgeving in de cloud. Op die manier kunnen medewerkers veilig (op afstand) inloggen op een extern bureaublad en is er geen fysieke server op locatie meer nodig. Dit is ook handig indien u nog gebruik maakt van applicaties waar nog geen SaaS versie van beschikbaar is.
Loop geen onnodig risico
Doe de Cyber Security Scan en check hoe veilig uw organisatie is.

Microsoft Intune

Microsoft Intune is dé Microsoft tool om al uw mobiele telefoons, tablets, laptops en PC’s mee te beheren. Met behulp van Intune kunnen beveiligingsmaatregelen worden toegepast op alle devices die beheerd worden. Dit zorgt voor een integrale beveiliging van uw data.

De voordelen van Altronic

Cybersecurity scan

Door middel van onze Cyber Security scan krijgt u inzicht in alle Cybersecurity risico’s die uw organisatie loopt, waarna we u een passend advies geven

Proactieve monitoring

Ons deskundig team maakt gebruik van gerenommeerde oplossingen en is daarmee real time op de hoogte van verstoringen in uw ICT omgeving

Bewustwording

We vergroten de security awareness van uw medewerkers met behulp van slimme tools en e-learning

24/7 security

Onze security systemen controleren uw omgeving voortdurend op verdachte activiteiten, indringers en kwaadaardige aanvallen

Met cloud computing heeft u toegang tot applicaties en gegevens via het internet, waarbij de gegevens niet op uw eigen computer worden opgeslagen. Met cloud computing beschikt u altijd over de laatste software-updates en beveiligingsupdates.

Werken in de de cloud biedt uw organisatie en medewerkers flexibiliteit en toegankelijkheid, waardoor iedereen vanaf iedere locatie en elk apparaat kan werken.
Bedrijfsgegevens worden hierbij centraal beheerd en beveiligd en daarmee wordt de kans op datalekken geminimaliseerd.

Een cloud engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en beheren van cloudomgevingen en zorgt hiermee voor een veilige en efficiënte werking van de cloudomgeving.

Cloudopslag is een dienst waarbij u bestanden online kunt opslaan en benaderen via internet. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om documenten, foto’s, video’s en andere bestanden veilig en gemakkelijk te bewaren, delen en synchroniseren tussen verschillende apparaten.

Veelgestelde vragen