Over Altronic

Deskundig, betrokken en betrouwbaar.

Wij zijn de ICT en telecom partner van onze klanten. We maken graag persoonlijk kennis met u en uw organisatie, en bieden zo ICT en telefonie die u perfect past.

Wie we zijn

Altronic ICT en Telecom is opgericht in 1991. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis van ICT- en telecomaangelegenheden zijn wij een betrouwbare partner waarmee u met een gerust hart de toekomst in kunt.

Altronic ondersteunt organisaties met het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT- en telecomoplossingen.

Kernwaarden

Betrokken

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van uw organisatie. We leren u graag kennen en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw organisatie

Betrouwbaar

We doen wat we zeggen. We geven een eerlijk en oprecht advies, bij ons geen (financiële) verrassingen achteraf

Pragmatisch

Onze aanpak kenmerkt zich als pragmatisch,  gebruikmakend van innovatieve producten en bewezen technologie bieden we elke klant “De Best Passende” oplossing

Kwaliteit

Alles wat we doen moet voldoen aan de hoge kwaliteitsdoelstellingen die wij onszelf geven. Als bedrijf willen we hét verschil maken. Onze klanten en hun wensen zijn onze drijfveer

Enthousiast?
Laten we samen vrijblijvend de mogelijkheden bespreken!

Onze missie

Altronic heeft een heldere missie die dagelijks centraal staat. Ons doel is om de ICT- en telecomfaciliteiten van organisaties tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding te verzorgen en borgen. Dit voor zowel de profit- als de non-profitsector. Elke organisatie is net even anders. Daarom maken wij gebruik van meerdere aanbieders en oplossingen om zodoende iedere klant op maat te kunnen bedienen. Wij streven naar een optimale klanttevredenheid, zodat wij uw aanbeveling waard zijn.

Sjoerd Swart & Gert de Jong

Onze directie

Volledige ontzorging

Altronic vindt dat techniek altijd moet werken in uw voordeel. U wilt zich immers volledig kunnen richten op wat belangrijk is voor uw organisatie. Bij Altronic werken wij voortdurend aan de optimale werking en beveiliging van uw ICT en telefoniesystemen, zodat IT ongemakken altijd tot een minimum worden beperkt.

Onze dienstverlening

ICT Beheer

Een volledig ontzorgde ICT omgeving, waar u blij van wordt

Digitale werkplek

Ontdek de voordelen van een moderne werkplek. Werken waar en wanneer u wilt

Cybersecurity

Optimaal beveiligd tegen hackers. virussen, DDoS-aanvallen en andere digitale criminaliteit

Cloud

Flexibel werken met elk device, waar en wanneer u wilt

IT Infrastructuur

Een optimaal beveiligd (draadloos) bedrijfsnetwerk

Zakelijke telefonie

Sta uw klanten snel en persoonlijk te woord met onze oplossingen voor bedrijfstelefonie