Cybersecurity

De data van uw organisatie is een goudmijn voor cybercriminelen. Ze hebben er alles voor over om uw data te stelen of te gijzelen, waarna u gevraagd wordt om losgeld te betalen.

Optimale beveiliging is dan ook van onschatbare waarde. Altronic is 27001 en NEN7510 gecertificeerd en voldoet daarmee volledig aan belangrijke standaarden voor  informatiebeveiliging. Onze cyberexperts zijn continu bezig de beste beveiligingsmethodes toe te passen om zodoende de risico’s te minimaliseren.

Databeveiliging

Databeveiliging beschermt uw gegevens tegen ongeoorloofde toegang, verlies of gijzeling. Hiervoor gebruiken wij een combinatie van technieken waaronder: encryptie, multi-factor authenticatie (MFA), mobile application management (MAM), mobile device management (MDM), aangevuld met bewezen beveiligingsmaatregelen.

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging is een essentieel onderdeel van ICT-beveiliging. Wij configureren uw netwerk in aparte segmenten, waardoor de beveiliging wordt geoptimaliseerd. Hiermee wordt uw netwerk beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, cyberaanvallen, datalekken, waardoor de veiligheid en integriteit van uw netwerk wordt gewaarborgd.
Loop geen onnodig risico
Doe de Cybersecurity scan en check hoe veilig uw organisatie is.

Endpointbeveiliging

Endpointbeveiliging is tegenwoordig een absolute noodzaak. Het altijd en overal werken zorgt ervoor dat uw bedrijfsdata gebruikt wordt op mobiele telefoons, tablets, laptops en PC’s. Wij beschermen uw data tegen kwaadaardige aanvallen, door alle devices centraal te beheren en van de juiste beveiliging te voorzien.

Bewustwording en training

Bewustwording en training van uw medewerkers zijn een essentieel onderdeel van een effectief beveiligingsbeleid. Menselijke fouten vormen immers het grootste risico voor uw informatiebeveiliging. Altronic biedt voorlichting, training en andere mogelijkheden om de bewustwording onder uw medewerkers te vergroten.
De voordelen van Altronic

Proactieve monitoring

Ons deskundig team maakt gebruik van gerenommeerde oplossingen en is daarmee real time op de hoogte van verstoringen in uw ICT omgeving

Cybersecurity scan

Door middel van onze Cybersecurity Scan krijgt u inzicht in alle cybersecurity risico’s die uw organisatie loopt, waarna we u een passend advies geven

Bewustwording

We vergroten de security awareness van uw medewerkers met behulp van slimme tools en e-learning

24/7 security

Onze securitysystemen controleren uw omgeving voortdurend op verdachte activiteiten, indringers en kwaadaardige aanvallen

Securitybeleid

Met een professioneel ICT-securitybeleid minimaliseert u de risico’s van cybercriminaliteit en beschermt u uw bedrijfsinformatie. Met de keuze voor Altronic profiteert uw organisatie van alle kennis die Altronic hierover bezit. Wij ondersteunen u graag bij het opstellen van uw ICT-securitybeleid.

IT Security verwijst naar de maatregelen en technologieën die worden toegepast om computersystemen, netwerken en gegevens te beschermen tegen cyberdreigingen. Het beschermt computers, servers, mobiele apparaten en digitale informatie tegen ongeoorloofde toegang, schade of diefstal.

Phishing is een vorm van cybercriminaliteit waarbij hackers of oplichters zich voordoen als betrouwbare entiteiten om gevoelige informatie van individuen te verkrijgen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden, creditcardgegevens, of andere persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Het doel van phishing is om toegang te krijgen tot deze gegevens en deze te misbruiken voor frauduleuze activiteiten, zoals identiteitsdiefstal of financiële fraude.

Met Identity & Access Management (IAM) kunnen organisaties de identiteiten van gebruikers of entiteiten verifiëren en valideren en hen bepaalde rechten en privileges toekennen op basis van hun rol, verantwoordelijkheden en behoeften. Het omvat o.a. het beheer van gebruikersnamen, wachtwoorden, toegangscontroles, autorisaties en  authenticatiemethoden.

MFA staat voor Multi-Factor Authenticatie, een beveiligingsmethode waarbij gebruikers inloggen met een extra beveiliging, zoals een combinatie van een wachtwoord en een biometrisch kenmerk. Door het toevoegen van deze extra laag beveiliging zijn uw gegevens extra sterk beveiligd.

Veelgestelde vragen