ICT Beheer

De ontwikkelingen in de wereld van ICT gaan razendsnel en kunnen niet zonder deskundig beheer. Ons toegewijd en professioneel team van IT-experts fungeert volledig als verlengstuk van uw organisatie. Met ICT beheer van Altronic profiteert uw organisatie van een support team met up-to-date kennis en proactieve ondersteuning.

Zorgeloos systeembeheer

Systeembeheer werkt in het voordeel van uw organisatie. Met systeembeheer, verzorgd door Altronic, profiteert u altijd van de actuele kennis van een volledig team van gecertificeerde systeembeheerders.

Netwerkbeheer

Actief netwerkbeheer garandeert een prettige gebruikerservaring. Door gebruik te maken van bewezen beheermethoden zorgt Altronic ervoor dat uw netwerk altijd up-to-date en optimaal beveiligd is.
Loop geen onnodig risico
Doe de Cybersecurity scan en check hoe veilig uw organisatie is.

Professionele servicedesk

Een professionele servicedesk is van cruciaal belang voor uw organisatie. Onze supportmedewerkers en specialisten bieden ondersteuning aan uw medewerkers en ontdoen u snel van  ICT-ongemakken. Wij spreken begrijpelijke taal en vermoeien uw medewerkers niet met complexe IT-procedures.
De voordelen van Altronic

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op gebied van uw gehele ICT omgeving, u kunt met alle vragen bij ons terecht

Cybersecurity scan

Door middel van onze cybersecurityscan krijgt u inzicht in alle cybersecurityrisico’s die uw organisatie loopt, waarna we u een passend advies geven

Bewustwording

We vergroten de security awereness van uw medewerkers met behulp van slimme tools en e-learning

24/7 security

Onze securitysystemen controleren uw omgeving voortdurend op verdachte activiteiten, indringers en kwaadaardige aanvallen

Support op locatie

Support op locatie biedt u de voordelen van een directe, efficiënte en effectieve aanpak bij ICT-vraagstukken. Waarbij medewerkers een persoonlijke benadering krijgen. Dit wordt als zeer prettig ervaren.

Monitoring

Monitoring is essentieel voor een uitstekend werkende ICT omgeving. Ons deskundig team maakt gebruik van gecertificeerde monitoring oplossingen en is daarmee real time op de hoogte van verstoringen in uw ICT omgeving.
ICT-beheer is het beheer en onderhoud van informatie- en communicatietechnologie (ICT) binnen een organisatie. Het omvat verschillende aspecten, zoals het beheren van hardware en software, het oplossen van technische problemen, het uitvoeren van updates en upgrades, het beveiligen van systemen en gegevens, en het bieden van ondersteuning aan gebruikers.

ICT beheer bevat vele disciplines, zoals hardware en softwarebeheer, het oplossen van technische issues, het uitvoeren van updates en upgrades, systeem- en gegevensbeveiliging, en gebruikersondersteuning.

Wij maken uitsluitend gebruik van monitoringsoplossingen van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Onze systemen detecteren onmiddellijk  afwijkingen in uw ICT omgeving en stellen ons in staat om snel en accuraat in te grijpen.

Ja, het is mogelijk om het ICT beheer zelf uit te voeren, maar het vereist wel de nodige kennis, ervaring en middelen, onder meer:

1  Technische vaardigheden 
2 Tijd en middelen 
3 Opleiding en certificering
4 Kostenoverwegingen

Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen en de mogelijkheden en uitdagingen van het zelf uitvoeren van ICT beheer zorgvuldig af te wegen.

Veelgestelde vragen