ICT-scan

Altronic kan met onze ICT-scan uw gehele ICT-omgeving in kaart brengen tegen een aantrekkelijk tarief. Wij overleggen met u welke onderdelen er nader onderzocht moeten worden en in welke mate u gerapporteerd wilt worden over de betreffende ICT-onderdelen.

Wij beoordelen ieder separaat onderdeel op alle mogelijke risico’s en kunnen u, indien gewenst en van toepassing, verbeterpunten aandragen en een kostenindicatie afgeven voor het optimaliseren van deze verbeterpunten. Dit betekent dat u een helder beeld krijgt van de huidige ICT-situatie en dat u precies weet welke verbeteringen er doorgevoerd moeten worden en wat dit u zal gaan kosten.

Uiteraard kunt u dit middel ook aandragen als second opinion wanneer u uw ICT-omgeving bij een andere partij heeft ondergebracht. De rapportage kunt u ook gebruiken als uitgangspunt voor aanbestedingen en als onderbouwing van de begrotingspost ‘ICT-kosten’ met bruikbare informatie. Echter, voor de onderneming heeft de uitkomst van de ICT-scan nog de meeste waarde als het gaat om de risico’s. De uitkomst geeft u inzicht in de mogelijke gevaren voor de bedrijfscontinuïteit door aanwezige risicovolle situaties binnen de huidige ICT-omgeving.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.