Over Altronic

Altronic ICT en Telecom is opgericht in 1991. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis van ICT- en telecomaangelegenheden zijn wij een betrouwbare partner waarmee u met een gerust hart de toekomst in kunt. Altronic ondersteunt organisaties met het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT- en telecomoplossingen. Altronic levert door een praktische instelling betaalbare en innovatieve oplossingen aan haar klanten. Naast de vele klanten uit het bedrijfsleven mogen wij ook (semi)overheid instanties, peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties, welzijnsorganisaties en verzorgingstehuizen tot onze klanten rekenen.

De technologie zit in een stroomversnelling en er komen steeds meer technologische ICT- en telecommogelijkheden bij, zoals cloud computing en VOIP-oplossingen. Er vinden voortdurend maatschappelijke ontwikkelingen plaats, bijvoorbeeld het flexibeler maken van werktijden.

Privé en werk lopen daardoor in elkaar over. Dit moet ondersteund worden met middelen om altijd en overal veilig en mobiel te kunnen werken, op elk device. Dit betekent dat het voor organisaties steeds belangrijker wordt om een betrouwbare, fullservice ICT- en telecompartner te hebben met een gedegen kennis van alle (geïntegreerde) technologische mogelijkheden op het gebied van ICT en telecom, die u hierbij kan adviseren. Altronic is zo’n fullservice ICT- en telecompartner. Over alle ICT- en telecomdisciplines heen kunnen wij u integraal adviseren en in eigen beheer de oplossingen implementeren.

Dit biedt vele voordelen, zoals korte lijnen tussen alle betrokkenen. Daarnaast kan Altronic als één aanspreekpunt fungeren voor al uw ICT-diensten, cloudoplossingen, internet, vaste en mobiele telefonie, security en printers en copiers. Dit maakt Altronic de partner bij uitstek voor elke organisatie die naast specialistische ICT- en telecomkennis ook één aanspreekpunt zoekt. Voor nu, maar ook voor de toekomst.

Gert de Jong

Directeur

Geboren in 1969 in Hendrik-Ido-Ambacht en inmiddels al meer dan 25 jaar werkzaam in de wereld van ICT. Mijn passie is om klanten gelukkig te maken met de ICT-totaaloplossing die we bieden.

Altronic ict en telecom directeur Sjoerd

Sjoerd Swart

Directeur

Geboren in 1966 in Rotterdam en inmiddels al meer dan 15 jaar werkzaam in de telecombranche. Mijn specialiteit is het realiseren van grote besparingen door het optimaliseren van mobieletelefoniecontracten.

Visie

Altronic heeft als visie dat een optimale werking van de in iedere organisatie aanwezige ICT- en Telecomfaciliteiten een vereiste is om zakelijk succesvol te kunnen zijn. Alle moderne vormen van communicatie hebben zo’n belangrijke rol in de dagelijkse bedrijfsvoering dat een slechte werking of uitval hiervan grote gevolgen heeft. Altronic zet zich voortdurend in om deze optimale werking van de ICT- en Telecomfaciliteiten te realiseren.

Missie

Altronic heeft een heldere missie die dagelijks centraal staat. Het doel is om de ICT- en telecomfaciliteiten van organisaties tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding te verzorgen en borgen. Dit voor zowel de profit- als de non-profitsector. Elke organisatie is net even anders. Daarom maken wij gebruik van meerdere aanbieders en oplossingen om zodoende iedere klant op maat te kunnen bedienen. Wij streven naar een optimale klanttevredenheid, zodat wij uw aanbeveling waard zijn.

Referenties

Al 25 jaar, sinds 1991, staat Altronic klaar voor (non) profit organisaties uit de meest uiteenlopende branches. Wij hebben door de jaren heen dan ook een grote klantenkring van tevreden organisaties opgebouwd die als referentie willen fungeren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u contact zou willen leggen met een referentie die werkzaam is in uw specifieke branche of die al geruime tijd ervaring heeft met onze dienstverlening. Wanneer u dit wenst, dan bent u van harte welkom contact met ons op te nemen.

 

Kernwaarden

Betrokken

Met betrokken zijn, bedoelen we net dat stapje extra zetten. Onszelf daadwerkelijk inleven in de klant, snappen wat hij echt bedoelt en met hem meedenken. Daarbij is het zeer belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen. Geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Vol passie en gedrevenheid werken we aan de vraagstukken van onze klanten.

Pragmatisch

Onze collega’s zijn pragmatisch, de opdrachten pakken we doelgericht aan. De medewerkers van Altronic zijn praktisch en creatief in het bedenken van mogelijkheden, ondersteund door het management. Het doel is om aan de behoefte van de klant zo efficiënt mogelijk invulling te geven.

Betrouwbaar

Eerlijkheid duurt het langst. Wij maken onze beloften waar. Wij werken met A-merken en introduceren bij onze klanten bewezen oplossingen. ICT is mensenwerk en niet feilloos. Bij onverhoopte fouten, zetten we dit recht en communiceren hier over met de klant. U bent ons vertrouwen waard.

Kwaliteit

Alles wat we doen moet voldoen aan de hoge kwaliteitsdoelstellingen die wij onszelf opleggen. Als bedrijf willen we hét verschil maken. Onze klanten en hun wensen zijn onze drijfveer. Om er zeker van te zijn, dat we dit doel bereiken, motiveren we onze mensen om het beste uit zichzelf te halen.