Support en monitoring

Support en ondersteuning behoren tot de essentiële onderdelen van de totale dienstverlening van Altronic. Ons team van deskundige en ervaren specialisten staat dagelijks vele bedrijven bij, zodat zij zich in de hectiek van alledag geen zorgen hoeven te maken om de ICT- en telecomomgeving. Onze dienstverlening is onder te verdelen in het support dat onze helpdesk biedt, de hulp die onze engineers bieden op locatie en het monitoren op afstand door ons monitoringteam.

Iedere onderneming heeft een unieke situatie met daarbij ook unieke behoeften als het gaat om ondersteuning. Wij spelen hierop in door een diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van support en ondersteuning te bieden. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

De digitalisering breidt zich steeds verder uit en hiermee worden de vraagstukken op het vlak van ICT en telecom ook complexer. Voor organisaties wordt het steeds moeilijker om de vraagstukken zelf intern op adequate wijze op te pakken. Het ontbreekt hier niet alleen aan tijd maar ook aan kennis over de laatste ontwikkelingen. Hierdoor wordt er steeds vaker voor gekozen om de ICT- en telecomactiviteiten (gedeeltelijk) uit te besteden aan een ICT-organisatie met professionals.

U bent dan verzekerd van een passend, deskundig advies en adequate kennis, waardoor u een heleboel zorgen bespaard blijven. Het is namelijk bijna onmogelijk om als organisatie volledig op de hoogte te zijn van alle producten en diensten in de ICT- en telecommarkt, die een onderneming kan inzetten om de kosten te drukken of de efficiency te verhogen.

Helpdesk en hulp op locatie

Altronic beschikt over een professionele helpdesk uitgerust met moderne hulpmiddelen en deskundig personeel die uw organisatie volledig kan ondersteunen. Met alle technologische veranderingen die moeilijk bij te houden zijn, is het voor organisaties vaak een uitkomst om een externe specialistische partner te hebben met een professionele helpdesk voor ICT -en telecomaangelegenheden. Ook vanuit financieel oogpunt is dit interessant. Altronic is zo’n partner. Wij kunnen u ook op locatie ondersteunen met tal van mogelijkheden.

Monitoringsdiensten

Naast hulp op locatie en een professionele helpdesk kan Altronic voor uw organisatie ook uw ICT-omgeving op afstand monitoren. Altronic maakt gebruik van de modernste monitoringsmiddelen om preventief storingen van uw ICT-omgeving te voorkomen. Het monitoren op afstand is een essentieel onderdeel om een optimale werking van uw ICT-omgeving te borgen. Met name op het gebied van preventie biedt dit grote voordelen